Sağlık yatırımı için imzalar atıldı

Sağlık yatırımı için imzalar atıldı

  Gebze Belediyesi’nin yer tahsisiyle hayırsever İshakoğlu ailesiyle Tatlıkuyu Mahallesi’ne kazandırılacak olan aile sağlığı merkezi için...

 

 

Gebze Belediyesi’nin yer tahsisiyle hayırsever İshakoğlu ailesiyle Tatlıkuyu Mahallesi’ne kazandırılacak olan aile sağlığı merkezi için imzalar, Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın da katıldığı törenle atıldı.

HAYIRSEVER İSHAKOĞLU AİLESİ

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra imza törenine aile sağlığı merkezinin yapımını üstlenen hayırsever İshakoğlu fertleri de katıldı. Gebze’nin sağlık alanındaki eksiklerinin giderilmesi için gerekli çalışmalara ağırlık verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Adnan Köşker, desteklerinden ve katkılarından ötürü Kocaeli Valisi Ercan Topaca’ya teşekkür etti.

SAĞLIK HİZMETİ MAHALLELERE

 

Hayırsever İshakoğlu ailesine de duyarlılıklarından ve katkılarından ötürü teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mizde birinci basamak sağlık hizmetinin verildiği aile sağlığı merkezleriyle sağlık hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına kadar taşınmış oluyor. Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları da bu noktada önemli sevindirici. Hizmetlerde tuzu olan herkesten Allah razı olsun. Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.