Şafak Akın istifasını geri çekti

Şafak Akın istifasını geri çekti

24 Haziran’da partisinden istifa eden İYİ Parti Gebze İlçe eski Başkan Yardımcısı Şafak Akın istifasını geri çekti

İYİ Parti Gebze İlçe eski Başkan Yardımcısı ve son genel seçimlerde milletvekili aday adayı Şafak Akın, 24 Haziran’da zehir zemberek bir açıklama ile partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Akın iki günlük süreçte istifasını geri çekerken konuya dair şu açıklamada bulundu:

“24 Haziran'da istifa kararıma yönelik yapmış olduğum paylaşım ve yazılı basında da bu konu ile ilgili çıkmış olan haberler, sevenlerimi, siz değerli dostlarımı çok üzdü. Bir çok arkadaştan, İYİ Partili dava ve yol arkadaşlarımdan, Millet İttifakı’na gönül vermiş değerli dostlarımdan, partili, siyasi büyük ağabeylerimden, kıymetli takipçilerimden, gönüldaşlarımdan ummadığım derecede geri bildirim aldım.

İl Başkanlığı Teşkilatlanmadan sorumlu Sayın Nusret Acur başkanımdan da geri dönüş aldım. Resmiyete dökmediysen, yapmış olmamamı rica etti. Demem o ki; derdimle dertlenenler olmuş ! Teşekkür ederim Nusret Acur Başkanım. Teşekkür ederim tüm dostlar, gönüldaşlar, dava arkadaşlarım ve ağabeylerim.....

Bu arada dostumuzu da gördük, çekemeyenimizi de ! Başka partiye mi geçiyormuşum, para mı almışım vs... Onlara tek sözüm var ve sayfamı terk etsinler; "Kamış ses verince ney oldum sanır. İp gerilince yay oldum sanır. Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi. Aptal ata binince ney oldum sanır."

Ben yolumdan sapmadım, dediğim gibi bu yol benim yolumdur. Tüm sevenlerime ve bana değer veren büyüklerime, yoldaşlarıma dediğim gibi her daim ülkem iyi olsun diye mücadeleye devam ediyorum, edeceğim. Hayat hepimize biraz tuz, çekecek biraz dert verir. Derdini seçemezsin ve herkesin başına dertler gelir. Ama seçebileceğin bir şey var. Sorunlarınla başa çıkarken bardak kadar dar veya göl kadar geniş olmayı seçebilirsin… Öğüdüm basit ey İnsanoğlu; göl gibi ol.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.