Saçmaladık: 3-2

Saçmaladık: 3-2

Sezonun 17.hafta maçında Altınordu’ya konuk olan temsilcimiz Kocaelispor ilk yarısını 2-1 önde kapattığı mücadelede skoru koruyamadı ve ikinci yarıda yediği gollerle müsabakadan 3-2 mağlup ayrıldı.

İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan sezonun 17. hafta mücadelesine temsilcimiz Kocaelispor başladı. Maça ilk bölümünde topa daha fazla oynayan Altınordu, ara paslarla savunmamızda boşluklar yakalamaya çalışsa da Kocaelispor savunması rakibine fırsat tanımadı. 15’inci dakikada temsilcimizde Semih, rakibi Kenan’a yaptığı arkadan müdahale sonrası sarı kart gördü. Maçın 16’ncı dakikasında Kocaelispor Diop’un kafa golü ile 1-0 öne geçti, sağ kanattan Tisdell’in ceza sahasına kestiği ortaya kafayla uzanan genç Senegalli takımını öne geçiren golü kaydetti. 6 dakika sonra köşe vuruşu organizasyonu ile gol bulan temsilcimiz farkı ikiye çıkardı. 22’nci dakikada Atila’nın sol köşe gönderinden kullandığı köşe vuruşunda rakip oyuncu Furkan Metin’e çarpan top ağlara gitti.

 

RAKİP PENALTI KAZANDI

38’de Atila Turan, Burak İnce ile girdiği hava topu mücadelesinin ardından sarı kart gördü. 43’te Georges Mandjeck çok rahat bir şekilde rakip yarı alana topu sürdü, ceza sahası dışından kaleyi deneyen Mandjeck’in şutunu kaleci Ali Yanar uzanarak kurtardı. 44’te Altınordu penaltı kazandı. ceza sahası içerisinde havalanan topa yükselen Korcan Çelikay, rakibi Muzaffer ile altıpas noktasında çarpıştı hakem Furkan Aksuoğlu bu pozisyonun arından penaltı noktasını gösterdi. Korcan bu pozisyonun ardından sarı kart gördü. 45+3’te topun başına geçen Ahmet Dereli farkı bire indirdi. İlk yarı 1-2 temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlandı.

 

RÜZGÂR TERSİNE DÖNDÜ

Ev sahibi Altınordu ikinci yarıya orta saha değişikliği ile başladı. , Metehan Yılmaz oyundan alındı ve yerine Kürşad Sürmeli girdi. Temsilcimiz 50’de Benhur ile farkı ikiye çıkarma fırsatını tepti. 60’ta Kocaelispor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Benhur oyundan alındı yerine Yiğitali Bayrak girdi. Altınordu 69’da Kürşat Sürmeli’nin golü ile beraberliği yakaladı, ceza sahasına yakın bölgeden topa çok sert vuran Kürşat’ın şutunda top ağlara gitti. Bu golden 5 dakika geçmeden 74’te ev sahibi takım Burak İnce’nin golü ile öne geçti. Maçta bir anda rüzgar tersine döndü. 81’de Diop-Mevlüt değişikliği fark yaratamadı. Kocaelispor 5 dakika ilave süre verilen maçın son anlarında eşitliği sağlama çabalarını harcadı ve İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’ndan 3-2 mağlup ayrıldı.

 

mac-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.