Saadet’ten huzur ziyareti

Saadet’ten huzur ziyareti

  Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim...

 

 

Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gebze’nin en büyük sorununun trafik ve asayiş olduğunu söylediler.

 

“EN BÜYÜK SORUN TRAFİK VE PARKLARDA Kİ BALİCİLER”

Gebze’nin en büyük sorununun trafik olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Çelik, “Trafik sorununu çözdüğümüz zaman Gebze otomatikman bir beş yıl ileriye gitmiş olacaktır. Trafik sorununun dışında kentimizin en büyük sorunlarından birisi de parklarda ki asayiş eksikliğidir. Halkımız geceleri parklarda gönül rahatlığı ile oturamamakta ve vakit geçirememektedir. Birçok parkımız tinerciler ve balicilerin mekânı haline geldi. Yeni müdürümüzden bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğini ümit ediyoruz.” dedi.

 

“GEBZE’Yİ BERABER DAHA HUZURLU HALE GETİRECEĞİZ”

Gerçekleşen ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz, “Gebze’nin daha emniyetli bir kent olması için bizler elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bunun içinde merkez karakolunu kent meydanına taşıyoruz. Kent meydanına projesi tamamlanan çok modern bir karakol inşa edeceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor. Sem karakollarımızı da güçlendireceğiz. Trafik sorunu sadece bizim çalışmalarımızla son bulacak bir sorun değil. Bunun için yerel yönetimlerin ve hükümet nezdinde politikaların geliştirilmesi lazım. Parklarda ki balici olaylarını halkımız bizlere bildirirse bununda üstesinden geliriz. Bunun için halkımızın bizimle koordineli olması gerekir. Bir olumsuz gördüklerinde bizlere ulaşarak durumu bildirsinler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.