Saadet’te Türel’e güvenoyu

Saadet’te Türel’e güvenoyu

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın kongresinde seçime mevcut başkan Mustafa Türel başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki altıncı olağan kongresinde başkanlığa yeniden Mustafa Türel seçildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katıldığı kongrede Mustafa Türel başkanlığındaki yeni yönetim Recep Tütüncü, Erkan Vural, Ramazan Güngör, Mustafa Demirkan, Mehmet Ağar, Galip Öğmen, Yunus Karakaya, Şaban Atalı, Mehmet Çergel, Faruk Kadıoğlu, Kenan Altınalan, Muhammet Günler, Halil İbrahim Yıldız, Maarif Balıkçı’dan oluştu. Kongrede divan SP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya başkanlığında Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve Mesut Özden’den oluştu.

 

manset-2-035.jpg

 

KATILIM

Kongreye Karamollaoğlu’nun yanı sıra SP İl Başkanı Zafer Mutlu, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya, Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, Gebzespor Kulübü Başkanı Recep Avcı ile birlikte Saadet Partili İlçe Başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

 

GEBZE HAK ETTİĞİNİ ALAMIYOR

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel kongrenin açılışında yaptığı konuşmada Gebze’nin ülkemiz için stratejik öneme sahip olduğunu ancak buna rağmen hak ettiği hizmetleri alamadığını söyledi. Gebze’de birçok yatırımın kalıcı şekilde yapılmadığına dikkat çeken Türel, “Gebze’de birçok yatırım kalıcı bir şekilde yapılmamıştır. Gebze ne zaman yaşanabilir bir kent kimliğine kavuşacaktır? 10 dakika mesafedeki evine ulaşmaya çalışan vatandaşımız şehri adeta tavaf etmektedir. Altyapı sorunları kapsamında belirli zamanlarda otaya çıkan su baskınları kentte ciddi bir sorun yaratmaktadır” dedi.

 

KIŞLA TAMAMEN HALKA SUNULMALI

Gebze’nin birçok mahallesinde devam eden tapu sorunun vaatlere rağmen kanayan yara olarak sürdüğüne dikkat çeken Türel, “Gebze’nin bir diğer sorunu ise sosyalleşmeyi sağlayacak üstyapı yatırımlarının olmamasıdır. Gebzeliler ailesiyle vakit geçirecek bir yer aradığında çevre ilçelere gitmek zorunda kalmaktadırlar. Eski kışla alanının tamamının halkımızın hizmetine sunulması gerekmektedir. Önemli değerlerimizin tanıtımı yeterince yapılmıyor. Kongremiz Milli Görüş Belediyeciliği’nin Gebze’de tekrar hayata geçmesinin fişeği olacaktır. İlçe yönetimimizle yaşanabilir bir Gebze için birlik, beraberlik ve gayret içinde çalışacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu. Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu da kısa tuttuğu konuşmasında Gebze ve Kocaeli’nin eskiden olduğu gibi Saadet Partisi’nin kalesi olmayı sürdüreceğini söyledi. Geride kalan döneme dair raporların okunup oy birliğiyle onaylandığı tek adaylı kongrede son olarak SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun konuşmasının ardından sandığa gidildi.

 

manset-3-022.jpg

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.