Saadetliler Esnafların sorunlarını dinledi

Saadetliler Esnafların sorunlarını dinledi

 Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı, geçtiğimiz Cumartesi sabahı Fatih caddesi esnafıyla bir araya geldi. Emre Et Lokantası’nda düzenlenen...

 

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı, geçtiğimiz Cumartesi sabahı Fatih caddesi esnafıyla bir araya geldi. Emre Et Lokantası’nda düzenlenen kahvaltıya, Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Necati Apaydın, Çayırova Mahallesi Muhtarı Cafer Göksu ve Fatih caddesi esnafları katıldı. 

ÇOK ÇALIŞTIK

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, geride bıraktığımız 4,5 yılda çok çalışarak ilçemizin her köşesine gittik, halkımızın her kesimine ulaşarak onların sorunlarıyla yakından ilgilendik. Resmi kurumlarımız, derneklerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli diyalog halinde olarak çalışmalarımızı insan merkezli ve Çayırova’nın geleceğine katkı sağlayacak şekilde gerçekleştirdik. İlçemizin sermayesi ve kolektif gücü olan esnaflarımızla da sürekli irtibat halinde olarak onların sıkıntılarıyla da yakından ilgilendik. Çayırova ilçesi için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.