Saadet’e Emek’te Yoğun İlgi

Saadet’e Emek’te Yoğun İlgi

  Çayırova Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Mahalle teşkilatlanmalarının Çayırova’nın 9 mahallesinde...

 

 

Çayırova Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Mahalle teşkilatlanmalarının Çayırova’nın 9 mahallesinde aralıksız olarak sürdürdüğü çalışmalara mümkün olduğunca katılım sağlayan ve bilgilendirmelerde bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi İlhami Bayrak, önce ki gün Emek Mahallesi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleşen halk toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEDİLER

 

Çayırova’nın 2014 yılı itibari ile önemli bir sürecin içerisine gireceğini belirten İlçe Başkanı Bayrak “Bizler Emek Mahallesinde halka söz verildiği halde yapılmayan, fakat halkın bilgisi dahi olmadan yapılamaya çalışan bazı projelerin farkındayız. Bizler Saadet Partisi olarak gerek Belediye Meclislerinde gerekse siyasi platformlarda Emek Mahallesi’nin sorun ve sıkıntılarına vakıf olduk. Elimizden geldiğince sürecin içerisine dâhil olduk ve halkın menfaatlerini korumak adına çalışmalar gerçekleştirdik. Emek Mahallesi’de diğer tüm mahallelerimiz gibi hizmetten yoksun bir 5 yılı geride bırakacak, bunun sebebinin ise çözüm üretemeyen, hizmet anlayışını kavrayamamış bir belediye yönetimi olduğu aşikârdır. Bizler Saadet Partisi Teşkilatı olarak sizlerin 2014 Mart’ında en doğru kararı vereceğinizden eminiz. Halkının refah düzeyi ile doğru orantılı büyüyen ve gelişen bir Çayırova için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Yapılan toplantı da vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan Bayrak ve İlçe Yönetimine, Emek Mahallesi sakinleri Belediye Meclislerinde vatandaşların haklarını savunduklarını için de ayrıca teşekkür ettiler.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.