Saadet SKM ekibi Ankara’da

Saadet SKM ekibi Ankara’da

Saadet Partisi Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve yöneticileri Ankara’da gerçekleştirilen Seçim İşleri Toplantısına katılım sağladı.

Saadet Partisi Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Halil Kayın, Seçim Bütçesi Sorumlusu Samet Gürsoy, Seçim Program Sorumlusu İbrahim Bıkmaz, Seçim Destek Hizmetleri Sorumlusu Ahmet Duysal Ankara’da gerçekleştirilen Seçim İşleri Toplantısına katılım sağladı. Saadet Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıyla ilgili olarak Saadet Partisi Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Halil Kayın, “Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu seçime yönelik tüm teşkilatların büyük bir heyecanla ve kararlılıkla çalışmaya başladığını şimdiden görüyorum dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Allah hepinizden razı olsun, illerimizden tüm ilçelerimize kadar bu kararlığımızı göstereceğinizden şüphem yoktur diyerek teşekkür etti” dedi. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun seçim özel değerlendirmelerinin ardından Genel Merkez SKM Başkanı Mesut Doğan, Seçim İşleri Başkanı Hasan Bitmez ve Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci sunumlarını gerçekleştirdi.

Haber: Tuğçe Yakıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.