Saadet Partisi’nde devir teslim

Saadet Partisi’nde devir teslim

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Yapılan istişareler sonucunda 5 yıldır bayrağı taşıyan İlçe Başkanı Necati Korkmaz görevi Mustafa Türel’e devretti.

İş yoğunluğu nedeniyle ilçe başkanlığından ayrılmak istediğini söyleyen Başkan Korkmaz, Mustafa Türel’in  yeni ekibiyle birlikte bizim bıraktığımız noktadan daha da ilerilere götüreceğine inandığını söyledi.
Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz’dan gelen talep doğrultusunda yeni bir arayışa gittiklerini ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Halil Kayın, “Mustafa Türel kardeşimizi Başkan olarak atadık. İnanıyoruz ki eski Başkanımız Necati Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri yeni Başkan Mustafa Türel’e tam destek vererek Gebze’yi daha ileri bir seviyeye taşıyacaklar.” dedi.
Yeni İlçe Başkanı Mustafa Türel ise, “Şimdi birlik olup yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya için ilk adımı Gebze’den atacağız. Teşkilatlarımızı gözden geçirip kendimize bir yol haritası belirleyeceğiz. Yaşanabilir bir Gebze’yi hep beraber inşa edeceğiz” dedi.5-122.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.