Saadet Partisi tebrik etti

Saadet Partisi tebrik etti

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı'yı ziyaret etti.

Sendika yetkilileri tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan partililer, devam eden sendikal faaliyetler hakkında bilgi aldı.
İl Başkanı Zafer Mutlu “Öncelikle hafta sonu yapılan Disk kongresinde en yüksek oyu alarak yönetim kurulu üyeliğine seçilmeniz bizleri bir hemşeri olarak gururlandırmıştır. Görevinizde başarılar diliyoruz. Lastik İş Sendikasının Genel Başkanının Menfur bir saldırı neticesinde vefat etmesinden sonra, yeniden birlik ve beraberliğin sağlanmasından büyük memnuniyet duymaktayız.  Saadet Partisi olarak, sivil toplum kuruluşları ile birlikte yerelde faydaları olma noktasında çalışmalar yapıyoruz. Üretime dayalı ekonomik yatırımların destekçisi olacağız. Aynı zamanda ilimizdeki lastik işverenleriyle sözleşme sürecindesiniz en hayırlı neticeler alacağınıza yürekten inanıyor ve işçi kardeşlerimizin haklarını savunma noktasındaki duruşunuzu tebrik ediyorum..” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.