SAADET PARTİSİ KADIN KOLLARI: “Kadına yönelik şiddet sürüyor”

SAADET PARTİSİ KADIN KOLLARI: “Kadına yönelik şiddet sürüyor”

Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları İlçe Başkanı Şükran Gümüş, kadına yönelik şiddet ve ayrımcılığın artarak devam ettiğini açıkladı.

Saadet Partisi (SP)  Gebze Kadın Kolları İlçe Başkanı Şükran Gümüş, kadına yönelik şiddet ve ayrımcılığın artarak devam ettiğini açıkladı. 
Saadet Partisi Gebze İlçe binasında aylık divan toplantılarını gerçekleştiren Kadın Kolları gündem maddelerini görüştü. 
Önceliğin ailede ki kadının rolü ve 25 Kasım Dünya Kadın Haklarının oluşturduğu ilçe divanında açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları İlçe Başkanı Şükran Gümüş, “Dünyanın her yerinde bugün kadınlar, dayanışma ve mücadele ruhuyla, toplumsal cinsiyet eşitsizliğine, aile içi ve toplumsal şiddete, ayrımcılığa karşı çıkmakta; kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi için mücadele çağrısı yapmakta ve çözüm önerileri sunmaktadır. Çünkü kadınlar, ne yazık ki dünyanın her yerinde hukuki, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda saldırıya maruz kalmakta ve sömürüye uğramaktadır. 
KADINA YÖNELİK HER TÜR ŞİDDET
Ülkemizde de, kadına yönelik şiddette her geçen gün artış yaşanmakta; kadınlarımız fiziksel, psikolojik, ekonomik şiddete maruz kalmakta ve hatta yaşam hakları vahşice ellerinden alınmaktadır. Yasal mevzuattaki tüm değişiklik ve düzenlemelere rağmen, kadına yönelik şiddetin artarak devam etmesinin nedeni toplumsal zihniyet dönüşümünün sağlanamamış olması ve şiddetin kaynağına odaklı çözümlerin geliştirilmemiş olmasıdır. 
BİZLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
Bu anlamda bizlere Milli Görüşçü hanımlara büyük işler düşmektedir. Bizler aile yapısını kurtarabilirsek bilinçli evlatlar bireyler yetiştirebilirsek kadının bir meta olmaktan çıkarıp İslamiyetin kadına verdiği yeri diri diri toprağa gömülmekten Cenneti ayağının altına verdiğini öğretebilirsek tüm sorunların üstesinden geliriz. Bunun için yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hayalimiz gayemiz idealimiz için yorulmadan bizim için değil gelecek nesiller adına canla başla çalışmalıyız.” dedi. Haber Merkezi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.