Saadet Partisi Gebze adayını açıkladı

Saadet Partisi Gebze adayını açıkladı

Saadet Partisi Kandıra’da Ramazan Arslan, Başiskele’de Tarım Eski İl Müdürü Abdullah Öztürk, Kartepe’de Köseköy Belediye Eski Başkanı ve Saadet...

Saadet Partisi Kandıra’da Ramazan Arslan, Başiskele’de Tarım Eski İl Müdürü Abdullah Öztürk, Kartepe’de Köseköy Belediye Eski Başkanı ve Saadet İl Eski başkanlarından Mehmet Aras, İzmit’te Avukat Zafer Mutlu’dan sonra Gebze’de de adayını belirledi. Üç yıldır Saadet Partisi Gebze İlçe başkanlığı yapan Nurettin Çelik 2014 yerel seçimlerinde Gebze’de Saadet Partisi’nin adayı. Gebze’de etkin yerel muhalefet yapması ile bilinen Nurettin Çelik İş ve siyaset çevresi tarafından da olduka tanınan bir kişilik.

EJDEROĞLU: GEBZE’DE İDDİALIYIZ

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu yaptığı açıklamada Nurettin Çelik’in  Gebze Belediye başkan adaylığı Genel Merkezimiz tarafından onaylanmıştır. Nurettin Çelik Gebze halkının hakkını savunması tanınmış ve sevgisini kazanmış bir isimdir. Nurettin Bey’le Gebze’de başarılı bir seçim kampanyası yürüterek Gebze halkının teveccühünü kazanacağız. Gebze’de iddialıyız, Gebze’de seçim kazanacağız. Gebze’mizi yeniden gerçek hizmetlerle buluşturacağız dedi.

KOCAELİ’DE BAŞARIMIZI TESCİLLEYECEĞİZ

Diğer ilçelerde ve Büyükşehirde de iddialı adaylar açıklayacaklarını belirten Ejderoğlu Saadet Partisi’nin Türkiye’de en başarılı iliyiz. Kocaeli olarak bu seçimde başarımızı belediyeler kazanarak yeniden tescilleyeceğiz dedi.

Nurettin ÇELİK kimdir?

 

1969 Gebze Duraklı köyü doğumlu olan Çelik, ilkokulu 50. Yıl Chrysler’de, ortaokulu Gebze İmam Hatip Lisesinde, üniversiteyi Karadeniz Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümünde tamamladı. 1 yıl Aydın, 3 yıl Gebze Lisesinde öğretmenlik yaptı. 10 yıl özel bir şirkette yöneticilik yapan Çelik halen Beybaba İskender işletmesinin sahibidir. Evli ve 2’si yükseköğretim, 1 ortaöğretim ve 1 ilköğretim’de okuyan 4 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.