Saadet Partili kadınlar çalışmaları sürdürüyor

Saadet Partili kadınlar çalışmaları sürdürüyor

 Kısa süre önce ‘’Saadet kadınları buluşuyor’’ adıyla başlatılan çalışmaların 17. ‘si önceki gün Saadet Partisi Özgürlük mahallesi...

 

Kısa süre önce ‘’Saadet kadınları buluşuyor’’ adıyla başlatılan çalışmaların 17. ‘si önceki gün Saadet Partisi Özgürlük mahallesi teşkilatında yoğun katılımla gerçekleştirildi. İl Eğitim Başkanı Handan Bora’nın sunumuyla başlayan program daha sonra yapılan toplu kahvaltıyla sonlandırıldı.

Eğitim sunumlarının sonrasında yapılan kahvaltı programında konuşan Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Aynur Karacan, ‘’ilçemizde bulunan bayanların çok büyük bir bölümünü ziyaret ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Ulaşamadığımız tek bir bayan kardeşimiz dahi kalmasın istiyoruz. Bu programlarla da bir araya gelerek bayanların ihtiyacına yönelik çalışmalar ve projeler üretiyoruz. Biz biliyoruz ki bugün toplumda kadınların karşılaştığı sıkıntıların büyük bir bölümü meseleyi cinsiyet üzerinden algılayan siyasi yaklaşımlardan kaynaklanmaktadır. Toplumda meselelere kadın yada erkek olarak değil de insan olarak baktığımızda çözüme daha çok katkı sunmuş oluruz’’ dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.