Saadet Karslılar Derneği’ne gitti

Saadet Karslılar Derneği’ne gitti

 Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kars ili Derneği'ni ziyaret etti. Kars ili dernek başkanı...

 

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kars ili Derneği'ni ziyaret etti. Kars ili dernek başkanı Nevzat Aytekin ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğini yaptığı ziyarette genel ve yerel siyasi gündemin değerlendirilmesi yapılıp, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe başkanı Selim Çetinkaya, STK’lar ile ortak çalışmanın önemine vurgu yaparak bu ziyaretlerin bütün dernek ve STK lar ile devam edeceğini belirtip misafirperverlikleri için dernek başkanı Nevzat  Aytekin'e teşekkür etti. Dernek başkanı Nevzat Aytekin ise bu nazik ziyaretlerinden dolayı ilçe başkanı Selim Çetinkaya ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret ilçe başkanı Selim Çetinkaya’nın Necmettin Erbakan’ın kendi kaleminden yazdığı "Davam" kitabını dernek başkanı Nevzat Aytekin'e takdim etmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.