Saadet Gebze’nin  Önceliği Geçim İttifakı

Saadet Gebze’nin Önceliği Geçim İttifakı

Başkan Mustafa TÜREL, Esnafımızın ve İşçilerimizin artık geçiminin her geçen gün zorlaştığı bu dönemde onların derdine derman olacak, onlara fayda sağlayacak doğru adımların atılması gerektiğini ifade etti.

ESNAF BİTTİK TÜKENDİK DİYOR SESİNİ DUYAN YOK

Geçtiğimiz günlerde 2 haftalık kapanma ile beraber esnafımız ekonomik olarak büyük bir yara almış, buna karşın devlet yöneticilerimiz bu kapanmanın oluşturacağı hasarları hesap etmeden esnafımızı önceden olduğu gibi kendi haline bırakmıştır. Bu kapanmanın yanlış olduğunu söylemiyoruz yalnız eğer böyle bir kapanma yapıyorsanız esnafımızın işçi, kira, vergi, sgk gibi giderleri nasıl amorte edeceğini hesaba katmadan yapmanız esnafımıza ne haliniz varsa görün demekten başka bir şey değil de nedir? Bu kapanmada Pazar esnafımızın ürünlerini ne yapacağını dikkate almadan yapmak nasıl bir idarecilik anlayışınızda olduğunuzu göstermektedir. İdareci aklı atılan adımların öngörüsü ile sonuçlarını hesap ederek olmalıdır. Sizler bu tavrınızla, iyi bir idareci olmadığınızı ve esnafımıza ne haliniz varsa görün demeye getirdiniz. Ülke genelinde tarım yapan çiftçimiz mahsulünün feryat ederek değerini görmediğini söylemesi, bu mahsulü tepki olarak sokağa bırakması bununla beraber son yapılan mazot zammı çiftçimizi yok etme noktasına getirmiştir.

ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLAN GENÇLERİMİZİ İŞSİZLER SINIFINA GÖNDERİYORSUNUZ

Her yıl mezun olan binlerce mezun gencimiz maalesef işsizler sınıfında kendine yer buluyor, çoğu gencimiz yurt dışına gitme yollarını arıyor, beyin göçü her geçen gün artıyor. İlçe Başkanı Mustafa Türel tüm bu yaşananlara kulaklarını kapayan, çözüm üretmeyen bir idarenin olduğunu bu tavrın büyük yıkımlara sebebiyet vermesinden endişe duyduklarını, biz saadet partililer olarak ülkemizin gerçek sorunu geçim olduğunu bunun için atılması gereken adımların ne olduğunu bilmekteyiz ve bunu yapmak için tüm gayretimizle çalışacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.