Saadet Gebze İstişareyi Yaptı

Saadet Gebze İstişareyi Yaptı

  Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı önceki gün gerçekleştirdiği genişletilmiş istişare toplantısıyla Gebze Belediye Başkan Adayını...

 

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı önceki gün gerçekleştirdiği genişletilmiş istişare toplantısıyla Gebze Belediye Başkan Adayını belirlemek için çalışma yaptı. İlçe Binası konferans salonunda geniş katılımla şölen havasında gerçekleşen Belediye Başkanlığı aday istişare toplantısında kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “İstişare sonucunda kim çıkarsa biz teşkilat olarak arkasındayız” dedi.

 

“GEBZE’NİN ŞEHR-İ EMİNİNİ SEÇİYORUZ”

Herkesin kardeşlik hukukuna riayet ederek hareket etmesi gerektiğine dikkat çeken Divan Başkanı Hüseyin Kanca, “Gebze Türkiye nezdinde dengeleri sarsabilecek bir ilçemiz. Bunun için Gebze’yi en sona bıraktık. İlk önce Gebze’yi açıklayabilirdik. Fakat Gebze’de gerek il teşkilatının gerekse İlçe Başkanımız Nurettin beyin yaptığı istişare çalışmaları ve anket çalışmaları neticesinde ilçemizde daha hummalı bir çalışmaya girdik. Amacımız buradan göstereceğimiz adayımızın Gebze’nin Şehr-i Emini olması içindi ki Elhamdülillah bunun için de bu genişletilmiş istişaremizi yapıyoruz. Şimdi siz değerli teşkilat mensuplarımızdan dağıtacağımız kâğıtlara gönlünüzden geçen isimleri yazalım” dedi.

 

“GEBZE’MİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Genişletilmiş istişare toplantısında kısa bir söz alan İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “İstişare sonucunda çıkacak adayımız kim olursa olsun biz teşkilat olarak sonuna kadar adayımızın arkasındayız. Bundan sonra tüm çalışmalarımızı Gebze’yi almak için gerçekleştireceğiz. İstişaremiz teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.