Saadet  esnaf için talepleri ve çözüm yollarını sundu

Saadet esnaf için talepleri ve çözüm yollarını sundu

Koronavirüs önlemleri kapsamında iş yerlerinin kapalı olması nedeniyle esnaflar zor günler geçiriyor. Saadet Partisi, esnaf için “Sesimiz Bir” sloganıyla çözüm önerilerini sıraladı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde de birçok önlem alınmış durumda. Bu önlemler kapsamında iş yerlerini açamayan çeşitli iş kolları bulunuyor. Bu iş kollarındaki esnaf için Saadet Partisi “Sesimiz Bir” sloganıyla onlarca çözüm önerisi sundu. Berberden terziye, Pazar esnafından servis şoförüne, mali müşavirlerden taksicilere, lokantalardan kafe işletmecilerine kadar birçok önlem önerisi ortaya konuldu.

BERBERDEN TERZİYE ŞOFÖRDEN KAFE İŞLETMECİSİNE

Saadet Partisi tüm iş yeri kapalı esnafın BAĞ-KUR borcunun yapılandırılmasını ve gerektiği noktada borçların silinmesini önerdi. Şoförlere ÖTV’siz yakıt desteğinden lokanta ve kafelere 6 ay boyunca elektrik su ve doğalgaz indirimi ve vergi borcu silinmesine kadar detaylı bir öneri paketi paylaşıldı. Öte yandan vefa sosyal destek grupları personeline 6 ay boyunca ek bin TL verilmesi de öneriler arasında.

MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Öte yandan Saadet Partisi’nin önerileri arasında pazarcılara ve pazarda çalışanlara 1 asgari ücret destek verilmesi de paket içerisinde yer alıyor. Taksici esnafına en az 6 ay geçerli olmak üzere ucuz yakıt desteği “Sesimiz Bir” başlığının önemli önerilerinden biri oldu. Mali müşavirler, sağlık çalışanları ve diğer alanlardaki tüm vatandaşlar için çözüm önerileri memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.