Saadet Erbakan’ı Milli Gazete ile anıyor

Saadet Erbakan’ı Milli Gazete ile anıyor

Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ı anma etkinlikleri pandemi koşullarından ötürü Milli Gazete özel baskısıyla gazete zemininde sahaya yayıldı. Saadet Partisi özel sayıdan Gebze’de 7 bin 500, Darıca’da 5 bin adet dağıtacak

27 Şubat 2011’de hayatını kaybeden Prof.Dr.Necmettin Erbakan her ölüm yıldönümünde, “Erbakan Haftası” adı altında hafta boyunca, salon ağırlıklı etkinliklerle anıldı. Ancak pandemi koşullarından ötürü ölümünün 10’ncu yıldönümü anması farklı mecraya kaydı.

10 MİLYON ADET BASILDI

 

saadet-gebze-6.jpg

Milli Görüş çizgisindeki Milli Gazete tarafından Erbakan’ı anlatan 40 sayfalık özel sayı ülke geneli için 10 milyon adet basıldı. Özel sayı Gebze’de Mustafa Türel (sağdaki) başkanlığındaki Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı tarafından 7 bin 500, Darıca’da Selim Çetinkaya başkanlığındaki Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı tarafından 5 bin vatandaşa ulaştırılacak.

SALON PROGRAMI YOK

 

saadet-gebze-7.jpg

SP Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel söz konusu çalışmaya dair gazetemize yaptığı değerlendirmede pandemi koşullarından ötürü geride kalan 9 yıldaki programlara benzer bir program düzenlenemediğini kaydetti.

ÇOK AMAÇLI

Özel sayının halka dağıtımının kendileri için uzunca bir aradan sonra siyasi bir saha çalışması olacağını da kaydeden Türel, “Biz bu çalışmayı kapı altlarına atalım, dükkânın önüne bırakalım şeklinde yürütmeyeceğiz. Tüm mahalle teşkilatlarımız ile birlikte insanlarımıza hediyemizi götürüp bire bir selam verip hasbihal edeceğiz. Aynı zamanda esnafımızı da ziyaret edeceğiz” dedi.

YENİDEN SAHA ÇALIŞMASI

Milli Gazete’nin Erbakan için bastığı özel sayının dağıtımının pandemiye takıldıkları uzun süreçte yeniden saha çalışmaları için başlangıç olduğunu belirten Türel, “Önümüzdeki günlerde sahayla alakalı ciddi çalışmalarımız olacak. 01 Mart tarihi itibariyle de pandemi süreci geride kalmış olacak. Bu çalışma o sürecin başlangıcıdır” diye konuştu.

ERBAKAN’I YAZDILAR

 

saadet-gebze-4.jpg

40 sayfalık Milli Gazete özel sayısında Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ile birlikte Atasoy Müftüoğlu, Prof.Dr.Burhanettin Can, Prof.Dr.Cem Zorlu, Prof.Dr.İbrahim Halil Sugözü, Muhammed Maruf, Yusuf Yiğitalp, Doktor Bekir Gündoğmuş, AGD ve Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Salih Turhan, Zeki Başaran, Mücahit Gültekin, Işıl Arpacı, Lütfi Yalman, Prof.Dr. Gökhan Tuncel, Prof.Dr.Mahmut Hakkı Akın’ın Erbakan’ı farklı yönleri ile anlatan yorumları yer alıyor.

FAİZCİNİN HÜSRANI…

Mücahit Erbakan”, Erbakan’da karanlıktaki tehlikeyi görme yeteneği: Siyonist gizli Dünya devleti/Siyonizm/Irkçı emperyalizm”, “Milli Görüş iktidarının diğer batıl zihniyetlerin iktidarından bariz farkları”, “Faizcinin hüsranı, helal kazancın iftiharı” haber başlıkları altında da Erbakan’ın siyasi mücadelesinden kesitler irdelenmiş. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.