Saadet Darıca’da adaylarını tanıttı

Saadet Darıca’da adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) Darıca, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde aday tanıtım programı gerçekleştirdi.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki programa, SP Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın, Kocaeli Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut, muhtarlar ve partililer katılım sağladı.

SP Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut, Darıca’ya Millî Görüş bayrağını dikmek istediklerini belirterek, “31 Mart yerel seçimlerinde Darıca’ya Millî Görüş bayrağını dikmek istiyoruz. Saadet Belediyeciliğini bilmeyen yok. İnşallah 31 Mart akşamı Darıca Saadet iktidarıyla tanışacak. İktidar gerçek belediyecilik söylemi ile propaganda yapıyor Vatandaşımız bunu görüyor. Asıl belediyecilik bizim işimiz” dedi.

DARICA’YA SAADET LAZIM
SP Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın ise, bütçelerin hizmet aşkıyla kullanılması gerektiğini söyleyerek, “Darıca’ya faydalı hizmetler için Saadet lazım. Bu şehirde bu kentte yaşayan vatandaşlar vergilerinin karşılığını alacak. Bu ilçeler kimsenin işine geldiği gibi bütçeler değildir. Hizmet aşkıyla bu bütçeler kullanılmalıdır. Kocaeli’de tüm ilçelerimiz inşallah Saadet belediyeciliğine kavuşacak” ifade etti.

DARICA’NIN MİLLİ GÖRÜŞE İHTİYACI VAR
SP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik ise, “Kocaeli Büyükşehir adayı olarak sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Selim başkan ve ekibine başarılar diliyorum. Sırtındaki yük onur ve şeref madalyasıdır. Selim başkanı ve meclis üyelerini sizlere emanet ediyoruz. Asla siyasi görüşümüzün çizgisinde çıkmadık. Darıca’nın Millî Görüşe ihtiyacı var. Bu ihtiyaca çözüm bulmalıyız. Halka küsmek, kızmak gibi bir lüksümüz yok” şeklinde konuştu.

ERBAKAN HOCAMIZI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM
SP Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya ise: “Bu seçimin tüm ülkemize Saadet getireceğine inanıyorum. Erbakan hocamızı rahmet ve minnetle anıyorum. Hak ettiğimiz yaşam bu değil daha güzel bir Darıca’ya inandığımız için buradayız. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Maalesef yöneticiler kent için değil kendileri için çalışıyorlar. Biz buna itiraz ediyoruz. Darıca halkı sandıkta mevcut iktidara hesabını sunacak. Hala Cumhurbaşkanın sırtından oy devşiriyorlar.”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.