RUHİ KORKMAZTÜRK İSTİFA ETTİ

RUHİ KORKMAZTÜRK İSTİFA ETTİ

Son 3 günde Sultanorhanspor’da flaş gelişmeler yaşandı. Ruhi Korkmaztürk görevinden istifa etti. İzmit Belediyespor’un golcüsü Ömer Çalık transfer...

Son 3 günde Sultanorhanspor’da flaş gelişmeler yaşandı. Ruhi Korkmaztürk görevinden istifa etti. İzmit Belediyespor’un golcüsü Ömer Çalık transfer edildi. Sultanorhanspor’un beyni Dilaver omzunda sakatlandı. Takım yeni hoca arayışlarına başladı.

 

Çubuklu Balaspor maçı öncesinde Sultanorhanspor’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Ruhi Korkmaztürk şok bir kararla görevinden istifa etti.  Maça Ayhan Cankurtaran idaresinde çıkan Sultanorhanspor cephanelik stadında oynanan maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Korkmaztürk’ün istifasını değerlendiren Basın sözcüsü Harun Kaya” beklediğimiz bir durum değildi. Hocamıza futbol hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

 

AĞZIMLA KUŞ TUTSAM…

 

İstifasının fikir ayrılıklarından kaynaklandığını ifade eden Ruhi Korkmaztürk çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Aldığım karar birikimlerin sonucudur diyen Korkmaztürk, iyi giden ve neredeyse grup şampiyonluğunu garantilemiş bir takımın yetersiz olduğu konusunda yorumların yapılması bana karşı olan bir önyargının eseridir. Ağzımla kuş tutsam, 15 maçın tamamını da kazanmış olsaydım. Bize karşı olan ön yargı ve düşünce yine değişmezdi. Ne yazık ki dışardan gelenler çok değerli. Yüzde bir kredimizin olmadığı bir ortamda çalıştık. Biz Gebzeliler olarak, dışarıdakileri baş tacı yaparken kendi değerlerimizi yok sayıyoruz. Bu beni en çok üzen konulardan biri oldu.  Kimseye kırgın değilim. Yolları açık olsun” diye konuştu.

 

 

GÖZLER RAMİZ SOYDAŞ’A ÇEVRİLDİ

Sultanorhanspor’da Ruhi Korkmaztürk’ün istifasının ardından gözler Genel Koordinatör Ramiz Soydaş’a çevrildi. Yönetim Ramiz Soydaş’ı takımın başına getirmek için teklifte bulundu. Deneyimli teknik adam bu şartlarda görevi kabul etmem etik olmaz” diyerek teklifi geri çevirdi. Play-off maçlarına kadar takımın yardımcı antrenör Ayhan Cankurtaran’a emanet edileceği belirtilirken yüzde 99 yeni Teknik Direktörün play-offlarda takımın başında olacağı açıklandı. Sultanorhanspor’un yeni Teknik Direktörlük konusunda en güçlü adayı Ramiz Soydaş görünürken eski Gebzespor Teknik Direktörü Şükrü Köksal ve Faruk Sarman’ın adı geçiyor.

 

ÖMER ÇALIK SULTANORHANSPOR’DA

Sultanorhanspor ara transfer döneminde ilk bombayı patlattı. Turuncu beyazlı takım Kocaeli Bölgesinin en iyi golcülerinden biri olarak gösterilen İzmit Belediyespor’lu Ömer Çalık’ı transfer ederek gücüne güç kattı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.