Rizeliler CHP’lileri ağırladı

Rizeliler CHP’lileri ağırladı

  Gebze Rizeliler Derneği, CHP’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe yöneticileri ile belediye başkan adaylarını ağırladı. Rizeliler...

 

 

Gebze Rizeliler Derneği, CHP’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe yöneticileri ile belediye başkan adaylarını ağırladı. Rizeliler Derneği lokalinde düzenlenen toplantıya CHP il Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, CHP Gebze ilçe Başkanı Sedat Tatar, Darıca ilçe başkanı Selman Kösali, Dilovası ilçe başkanı İsmail Kaya, CHP Gebze belediye başkan aday adayları Yüksel Genç, Nilgün Aydın ve Yakup Yılmaz, Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu, Çayırova belediye başkan adayı Timur Koç ve ilçe yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rizeliler Dernek Başkanı Altan Kaçaran, “Amacımız siyasetçi, sivil toplum kuruluşu ve bürokratları derneğimizde ağırlayarak üyelerimizle tanışmalarını sağlamak, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunmak” diye konuştu.

 

TATAR:”İKTİDAR YORULDU”

 

CHP adına söz alan Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar da, Rizeliler Derneği’ne böyle bir toplantı dolayısıyla teşekkür etti. Tatar yaptığı konuşmada, “Hepimiz çeşitli yörelerden Gebze’ye geldik. Amacımız Gebze’ye daha iyi hizmet etmek” dedi. Tatar, mevcut iktidarın yorulduğunu ve dinlenmesi gerektiğini de belirtirken, “Biz iktidara talibiz. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz, sizlerden de destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

İKRAM VE PLAKET

 

 

Toplantıda misafirlere hamsi, sarma, kuymak ve mısır ekmeğinden oluşan yemek ikram edilirken, toplantının sonunda ise derneğe katkı sunanlara plaket verildi. Dernek üyelerine plaketlerini CHP’li yöneticiler takdim ederken, toplantıdan sonra ise dernek lokali önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.