“Rezil bir zeminde oynadık”

“Rezil bir zeminde oynadık”

Kocaelispor’da iki sezon önce ve 2007-2008 Süper Lig’e çıkıldığı sezon teknik adamlık yapan Kayhan Çubuklu bu kez rakip olduğu Kocaelispor hakkında açıklamalarda bulundu. Çubuklu zeminin kötü olmasında dert yandı.

“İzmit'te her yerde 'Kocaeli futbol şehri deniyor' ama maalesef Kocaeli futbol şehri falan değil. 6 aydır maç oynanmayan bir sahada rezil bir zeminde oynadık. Kocaelispor'un kısıtlı bir kadrosu var. Burada ciddi sakatlıklar olabilirdi. Genç bir takımız, her geçen hafta deneyim kazanacağız. Bu atmosferlere alışkın bir takımız. Ama sizin de dediğiniz gibi ikinci yarıya iyi başladık. Yaptığımız değişikliklerle oyuna ortak olmayı başardık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve bir kademe hatasından gol yedik.”

“KOCAELİSPOR DOĞRU OYNADI”

“Maçın hakemini de tebrik ediyorum, oyunun kalitesinin yükselmesinde o da büyük pay sahibiydi. İki maçta puan kazanamadık ama bundan sonraki haftalarda güzel oyunumuzu galibiyetle süsleyebiliriz. Zeminin kötü olması bizim için dezavantaj. Diyarbekir ve bu maçta ikinci yarılarda çok daha iyi oynadık. Kocaelispor bize karşı doğru oynadı. Geçtiğimiz hafta bulduğu pozisyonları bu maçta bulamadılar. Kocaelispor'a yürekten başarılar dilerim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.