Resul Tat, ‘Dünya Lideri’nin izindeyiz’

Resul Tat, ‘Dünya Lideri’nin izindeyiz’

 Gebze Belediyesi Meclis üyesi Resul Tat, Gebze Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını, 12 Ekim Cumartesi günü bugün AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nda...

 

Gebze Belediyesi Meclis üyesi Resul Tat, Gebze Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını, 12 Ekim Cumartesi günü bugün AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nda düzenleyeceği programla açıklayacak.

EN GENÇ MECLİS ÜYESİ

Siyasete AKP’de başlayan ve ‘Dünya Lideri’ olarak tanımladığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürümeyi bir onur olarak gördüğünü ifade eden Resul Tat, AKP Gençlik Kolları Kurucuları arasında yer alıyor. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde ‘en genç meclis üyesi’ olarak Gebze Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçildi. İmar ve Hukuk Komisyon Başkanlıkları gibi önemli görevlerini yürüttü. Halen daha Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Hukuk Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüten Resul Tat, 2014 Yerel Seçimlerinde Gebze Belediye Başkanı olmak için çalışmalara başladı.

‘PARTİMİN BİR NEFERİYİM’

 

Gebze Belediye Başkan Aday Adayı olan Resul Tat, “Bizlerin tek başımıza bir noktaya gelmemiz de, her hangi bir mevkiye adaylığımız da söz konusu olamaz. Ben AK Parti terbiyesini iyi aldığımı düşünüyorum. Adaylık sürecinde ne yaşanırsa yaşansın, aday gösterilsem de, aday gösterilmesem de dün olduğu gibi bugün ve yarın da Dünya Lideri Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürümeye devam edeceğim. Partimin bir neferi olarak, partime ve ülkeme hizmetim devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.