Resul Tat, Beylikbağı ile buluştu

Resul Tat, Beylikbağı ile buluştu

 AKP Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Resul Tat, çalışmalarını Beylikbağı’nda yoğunlaştırdı. 10 Yıllık Belediyecilik tecrübesi...

 

AKP Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Resul Tat, çalışmalarını Beylikbağı’nda yoğunlaştırdı. 10 Yıllık Belediyecilik tecrübesi ve 33 yıldır Gebze’de yaşıyor olmasından kaynaklı, bölgenin sorunlarını çok iyi bilen Tat, Beylikbağı’nda yaşayan vatandaşlarla buluşmasında, vatandaşların sorunlarını dinlerken, çözüm önerileri de sundu.

 

 Kendisi gibi Gebze Belediye meclis üyesi olan Recep Can’da çalışmaların bir bölümünde Tat’a eşlik etti. Gebze Belediye Başkan aday adayı Avukat Resul Tat, Beylikbağı’nda esnaf ziyaretlerinde bulunurken, vatandaşların da sorunlarını dinledi. Beylikbağı sakinlerinin dile getirdiği her soruna hâkim olan ve yapılan çalışmaları anlatan Tat, Beylikbağı’nın Gebze’nin en önemli mahallerinden birisi olduğunu ve bu mahallenin AK Parti döneminde önemli hizmetler aldığını, almaya da devam edeceğini dile getirdi. Vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılaşan ve diğer mahallelerde olduğu gibi Beylikbağı Mahallesinde de birçok kişinin tanıdığı Tat, bu çalışmalar esnasında uzun süredir görüşmediği dostları ile de hasret giderdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.