Resmi törene katılım az oldu

Resmi törene katılım az oldu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü vesilesiyle Gebze’de düzenlenen resmi törene katılımın az olduğu gözlemlendi.

toren-(2)-001.jpgtoren-(3)-001.jpg

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümünde vesilesiyle dün Gebze’de resmi tören gerçekleştirildi. Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Mustafa Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel doğan, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

EN ŞANLI ZAFERLERİNDEN BİRİDİR

Törende ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na yönetmelik gereği çelenk bırakıldı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kıdemli Astsubay Murat Kaya yaptı. Kaya yaptığı konuşmada, “Bugün asil Türk milletinin en şanlı zaferlerinden biridir. Bu zafer Ulu Önder Atatürk’ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik içerisinde dünyanın en büyük ordularına karşı edinilmiş zaferdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarım.” dedi. Yapılan konuşmanın ardından Gebze Kaymakamlığı’nda yapılan kabul törenine geçildi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.