Rektör Aslan İMES’te incelemelerde bulundu

Rektör Aslan İMES’te incelemelerde bulundu

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, İMES OSB’yi ziyaret ederek Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Ziyarette Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Kerim Çolakoğlu, İMES OSB Yönetim Kurulu Üyesi Enver Kaya, İMES OSB Bölge Müdürü Onur Kesici, Mükemmeliyet Merkezi Müdürü Deniz Aygan, İMES OSB Teknolojik Dönüşüm ve İş Geliştirme Birim Sorumlusu Aykut Ulgar yer aldı.  İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Kerim Çolakoğlu, “Mükemmeliyet Merkezimiz bölgemiz ve ülkemiz adına son yıllarda geliştirilen ve en kısa sürede hayata geçirilen, prestijli bir proje olma özelliğini taşıyor.

 

“BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Nitelikli istihdam anlamında, başta bölgemiz sanayicileri olmak üzere, diğer OSB ve firmalarımızın ihtiyacına yanıt verecek olan Mükemmeliyet  Merkezimize duyulan ilgi bizleri mutlu ediyor. Özellikle, kamu kurum ve kuruluşlarımızın ziyaretleri ve desteğini  almak bizler için çok önemli. Bu vesileyle, bölgemize gelerek Mükemmeliyet Merkezimizi ziyaret eden Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan  başta olmak üzere bizlere her zaman desteğini sunan Sanayi ve Teknoloji Müdürümüz İlhan Aydın'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

 

“BİR İSTİHDAM PROJESİDİR”

İMES OSB Bölge Müdürü Onur Kesici, "Bölgemizde gerçekleştirilen envanter çalışmalarının en önemli çıktılarından biri nitelikli istihdamın sağlanması oldu. Bu ihtiyacın karşılanması adına son yıllarda ülkemiz genelinde sonuç odaklı projeler üretilirken hiç kuşkusuz en çok dikkati ve beklentiyi üzerine çekerek bölgemiz adına bizi gururlandıran İMES OSB Mükemmeliyet Merkezimiz olmaktadır. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle hayata geçirdiğimiz Merkezimiz, birçok kamu, kurum ve özel sektör hibesini ve desteğini almıştır. Kapılarını sayılı günler sonra açacak merkezimizi ziyaret eden ve hassasiyetle inceleyerek desteğini sunan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan'a teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

 

“MERKEZİMİZİN KAPISINI ÇALACAKTIR”

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, “Pandemi ve global anlamda ekonomik dinamiklerde yaşanan güncel gelişmeler sanayide imalat ve diğer unsurlarda  revizyonu ve çağa ayak uydurmayı zorunlu kılıyor. Bu ihtiyacın en önemli sacayaklarından biri de nitelikli istihdam. İstihdam adına üniversitemiz  birçok organize sanayi bölgesi ile ortak adımlar atmaktadır. Bu kapsamda İMES OSB Mükemmeliyet Merkezimiz sanayi ve üniversite işbirliği adına önemli bir merkez olma özelliği taşımaktadır. İmalat, AR - GE ve danışmanlık anlamında sunulan hizmetler de göz önünde bulundurulduğunda bölgemizde üreten ve geliştiren herkes Mükemmeliyet Merkezimizin kapısını çalacaklar. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İMES OSB,  paydaş lise ve tüm kurumlar ile birlikte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim" diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

1-416.jpg

 

 

3-650.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.