‘Rant sağlamaya çalışmasın’

‘Rant sağlamaya çalışmasın’

 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca Belediyesi Başkan Aday Adayı Yakup Törk’ün arsasın yapılan ve belediye tarafından yıkılan...

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca Belediyesi Başkan Aday Adayı Yakup Törk’ün arsasın yapılan ve belediye tarafından yıkılan duvarla ilgili olarak, “Belediyeye yapılan şikâyetler üzerine duvar yıkıldı. Kimse buradan siyasi bir rant sağlamaya kalkışmasın” dedi. 

KÜLTÜR MERKEZİ ARALIK AYINDA HİZMETTE

AKP Darıca İlçe Teşkilatı’nın 14’üncü Danışma Toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kendisine yönetilen soruları yanıtladı. Tuzla Caddesi’nin asfaltlanmamasıyla ilgili olarak Başkan Karabacak, “Caddenin en kısa zamanda asfaltlanmasını yapacağız. Darıca’nın belli yerlerinde yama çalışmaları devam ediyor. En kısa zamanda bu caddemizi de asfaltlama yapacağız” dedi. Belediye olarak projelerinin tüm hızla devam ettiğini de belirten Karabacak, “Kültür merkezini aralık ayında hizmete açacağız” şeklinde konuştu. 

SÖYLEM VE EYLEMLERE DİKKAT ETMELİ

Darıca Belediyesi tarafından CHP Darıca Belediyesi Başkan Aday Adayı Yakup Törk arasında yaşanan duvar yıkımı ile ilgili olarak ise Başkan Karabacak, “Yakup Törk bu şehri yönetmeye iddialı ise söylem ve eylemlerine dikkat etmesi gerekiyor. Belediye bir yıkım yaparken bunu siyasi olarak yapmaz. Söz konusu arsa hisseli ve beş ortak bulunuyor. Bu arsanın imarı yapılmamış. Bu kişi kalkıp kendi hissem diye duvar yaptırmış. Belediyeye yapılan şikâyetler neticesinde belediye bu duvar için yıkım kararı almış ve yıkım olmuştur. Bundan siyasi rant elde etmeye çalışmasınlar” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.