‘RAMİZ SOYDAŞ GENEL KOORDİNATÖRÜMÜZDÜR’

‘RAMİZ SOYDAŞ GENEL KOORDİNATÖRÜMÜZDÜR’

Dün “Sultanorhanspor’da Büyük Operasyon” başlıklı haberimize Sultanorhanspor  kulüp başkanı İrfan Ayar ve mevcut Teknik Sorumlu antrenör Ruhi...

Dün “Sultanorhanspor’da Büyük Operasyon” başlıklı haberimize Sultanorhanspor  kulüp başkanı İrfan Ayar ve mevcut Teknik Sorumlu antrenör Ruhi Korkmaztürk’ten açıklama geldi.

 ‘RAMİZ SOYDAŞ GENEL KOORDİNATÖRÜMÜZDÜR’

 Bu sezon Sultanorhanspor’un büyük düşünmesinin arkasında yatan en önemli güç olan Sultanorhanspor Kulüp Başkanı İrfan Ayar, dün bir açıklama yaparak Teknik Heyet konusuna açıklık getirdi.

 

 

 “ Geleceğe yönelik planlı ve programlı hareket etmeleri gerektiğinin altını çizen Ayar, bu kapsamda bölgeyi bilen, deneyimli Teknik Direktör Ramiz Soydaş’la anlaşmaya vardık. Kendisi Genel Koordinatörlük görevine getirilmiştir. Biz başarıya giderken geleceğin planlamasını da yapmamamız gerektiğinin farkındayız. Hamlemiz bu doğrultuda atılmıştır. Ramiz hocamız bölge futbolunu iyi bilen kendisini ispatlamış bir isim, onun tecrübelerinden yararlanacağız. Biz yöneticiler olarak her maça gidemiyoruz. Bazen yoğun oluyoruz.  Mevcut hocalarımızın da antrenörlük dışında görevleri var. Hocamız hepimizin eksiklerini toparlayan bir görev üstlenecek. Mevcut hocalarımız görevlerine aynen devam edecektir” diye konuştu.

 

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM  

 

Sultanorhanspor’un başında çıktığı 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alarak başarılı bir grafik çizen mevcut Teknik Sorumlu antrenör Ruhi Korkmaztürk görevinin başında olduğunu açıkladı.

 

Korkmaztürk, “Hedefe emin adımlarla ilerleyen bir takımımız var. Her hafta üzerine koyduğumuzu düşünüyorum. Futbolda plan, program ve istikrarın olmazsa olmaz olduğunu belirten Korkmaztürk, “yönetimin geleceği düşünerek hamle yapması doğru bir karardır. Düşünce ve tasarruflarına her zaman saygı duyarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.