Ramazan pidesi fırında 10, halk ekmekte 7,50 TL

Ramazan pidesi fırında 10, halk ekmekte 7,50 TL

Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından geçtiğimiz günlerde fiyatı belirlenerek açıklanan Ramazan Pidesinin, fırınlarda 310 gramı 10 TL'den satılacağı açıklandı.

Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından geçtiğimiz günlerde fiyatı belirlenerek açıklanan Ramazan Pidesinin, fırınlarda 310 gramı 10 TL'den satılacağı açıklandı.   Ramazan'ın arifesinde halk ekmekte ramazan pidesinin   fiyatı açıklandı.  Aynı gramajdaki pidenin, halk ekmek   büfelerinde 7 lira 50 kuruştan satılacağı öğrenildi.
On bir ayın sultanı   ramazan ayının en çok merak edilen konularından biri Ramazan Pidesi'nin fiyatının ne olacağı oldu.  Birçok ilde fiyatı 10 TL gramajları farklı olarak açıklanan pidenin fiyatı için geçtiğimiz günlerde toplanan Kocaeli Fırıncılar Odası, Kocaeli’nde 310 gram ramazan pidesinin 10 TL'den satışa sunulacağını duyurdu. Normalde 5 TL 'den satılan 210 gram ekmeği, 3 lira 75 kuruştan satışa sunan Halk Ekmek Büfelerinde, Ramazan arifesinde pidenin de satılacağı fiyat belirlendi.  Aynı gramajdaki pidenin   fırıncılar odasının açıkladığı fiyattan yüzde 25 indirimli olarak 7 lira 50 kuruştan satılacağı öğrenildi. Kocaeli’nde bulunan Halk Emek Büfelerinde her gün 09:00-12:00 ve 16:00 ile 19:00 saatleri arasında ekmek ve pide satışı yapılacak.

Haber: Abbas ÇAKAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.