Ramazan hoca öldü mü? Ramazan Pişkin kimdir? Nerede ve neden öldürüldü?

Ramazan hoca öldü mü? Ramazan Pişkin kimdir? Nerede ve neden öldürüldü?

Herkesin "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanıdığı Ramazan Pişkin bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında pek çok kişi Ramazan hoca öldü mü? Ramazan Pişkin kimdir? Nerede ve neden öldürüldü? Kelimeleri ile araştırmaya başladı. İşte Ramazan Pişkin ve bıçaklanma olayı ile ilgili tüm detaylar...

Diyarbakır'daki tarihi Ulu Cami'de yaptığı konuşmalarla tanınan ve son zamanlarda sosyal medyada geniş bir kesim tarafından beğeniyle izlenen Ramazan Pişkin, bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında pek çok kişi Ramazan hoca öldü mü? Ramazan Pişkin kimdir? Nerede ve neden öldrüldü? Şeklinde konuyu araştırmaya başladı. İşte "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin'in bıçaklanmasına dair tüm detaylar...

RAMAZAN PİŞKİN KİMDİR? RAMAZAN HOCA ÖLDÜ MÜ?

Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'un Fatih ilçesindeki iş yerinde, bugün öğle saatlerinde meydana gelen bir bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Pişkin, Diyarbakır'daki tarihi Ulu Cami'de yaptığı konuşmalarla tanınmış bir simaydı ve son zamanlarda, sosyal medyada da bu kimliğiyle tanınmıştı.


RAMAZAN HOCAYA NE OLDU? ÖLDÜ MÜ?

Olay, Pişkin'in Cerrahpaşa'da bulunan iş yerinde gerçekleşti. İş yerinde defalarca bıçaklanan Pişkin, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı.

OLAY NASIL OLDU?

Halil İbrahim Galya, adlı bir vatandaşın ifadesine göre, Pişkin, olaydan bir gün önce akşam saatlerinde iş yerindeyken, ışıkları kapalı bir şekilde bulunuyordu ve biraz tedirgin görünüyordu. Galya ve arkadaşları Pişkin'den tespih aldıktan sonra ayrıldılar. Pişkin'in daha sonra Sirkeci'de yemek yediği ve sürekli tehdit edildiğini belirttiği bilgisi paylaşıldı.

RAMAZAN PİŞKİN KİMDİR?

Ramazan Pişkin, Diyarbakır'ın sevilen simalarından biriydi ve akıl sağlığı sorunları nedeniyle Elazığ'daki Fetih Sekin Şehir Hastanesi Psikiyatri Bölümünde tedavi görmüştü. Pişkin'in bu trajik sonu, toplumda büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı. Polis, saldırganın kimliğini ve saldırının nedenini belirlemek için yoğun bir soruşturma yürütüyor. Bu arada, Pişkin'in yakınları ve sevenleri, bu acı olayın ardından büyük bir yas içinde.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.