Rakip değil yoldaşız

Rakip değil yoldaşız

CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı ve başkan adayı Oya Akdeniz kongrede yarışacağı Hamiyet Gir ve Hilmiye Selçuk’un rakip değil aynı amacı taşıyan yoldaş olduğunu söyledi.

CHP Darıca Kadın Kolları’nın 16 Ocak Pazar günü gerçekleşecek kongresi öncesi İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz başkanlığa aday olduğunu CHP Darıca İlçe Örgütü’nde düzenlediği toplantı ile tekrarladı. Yönetiminde yer aldığı Ebru Tayanç’ın istifasının ardından 2018 yılının kasım ayında kadın kolları başkanlığına atanan Akdeniz kongrede seçilmiş başkan unvanı da arayacak. 
YALNIZ BIRAKMADILAR 
CHP Darıca İlçe Örgütü’nde düzenlenen toplantıya CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ile yönetim kurulu üyeleri, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı ve adayı Yaşa Erdoğan, Gebze KAIDER Kadın Kolları Başkanı Birsen Arazlı, ADD Gebze Şube Kadın Komisyonu Başkanı Şerife Albayrak, CHP Darıca İlçe eski Başkanı Gürer Yıldırım, CHP Darıca Kadın Kolları başkan adayları Hamiyet Gir ve Hilmiye Selçuk ile partililer katıldı.
ADAY ÇOKSA İNANÇTA ÇOKTUR 
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş toplantının açılışında yaptığı konuşmada ilçe yönetimi olarak tarafsız olduklarını tekrarlayıp, “Aday ne kadar çok olursa inanç da o kadar çoktur” dedi. Başkan Aktaş partililerin kendileri arasındaki iletişimi koparmaması gerektiğine de dikkat çekip böylece dedikodu ve hamasetten uzaklaşılmış olunacağını söyledi.
TEŞEKKÜR ETTİ 
CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı ve başkan adayı Oya Akdeniz toplantıda yaptığı konuşmada kısaca kendisini tanıtıp partide 2.5 yıldır aktif olarak yer aldığını, kendisini bildi bileli aile geleneği olarak CHP’li olduğunu kaydetti. Bir yılı aşkın süredir atama başkan olarak görev yaptığını hatırlatan Akdeniz bu süreçte kendisine destek olan tüm yönetici ve üyelere teşekkür etti.
KERMES GELİRİ 11 BİN 500 TL 
CHP Darıca Kadın Kolları’nda en büyük eksik olarak bütçesizliği gördüklerini belirtip 7-8 aylık atölye çalışma sonrası kasım ayında kermes düzenlediklerini hatırlatan Akdeniz; Adnan Menderes Kültür Merkezi ve ardından CHP Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği’nde düzenlenen kermesten 11 bin 500 TL gelir edindiklerini söyledi. Bu gelirin 6 bin lirasını harcadıklarını kasalarında halen 5 bin 400 TL olduğunu kaydeden Akdeniz maddi durumu elverişsiz ailelere bütçeleri nezdinde destek olduklarını, siyaseten de olumlu dönüşler aldıklarını dile getirdi.
RAKİP DEĞİL YOLDAŞ ARKADAŞ 
16 Şubat’ta gerçekleşecek kongrede başkanlık için yarışacağı Hamiyet Gir ve Hilmiye Selçuk’u rakip olarak görmediğini kaydeden Akdeniz, “Amacımız aynı. Onlar benim yoldaşım, arkadaşımdır” diye konuştu. Oya Akdeniz adaylık açıklamasının ardından tebrikleri kabul etti. (Haber Merkezi)kadinlar-006.jpgsalon-018.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.