Radyo Mavi’nin büyük başarısı

Radyo Mavi’nin büyük başarısı

Kocaeli ve Gebze radyoları içinde 101.9 frekansından yayın yapan Radyo Mavi Radyonun Yıldızları Yarışmasında Türkiye’nin iki büyük radyosundan birisi oldu.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

“Türkiye genelinde her yıl Esenler Belediyesi'nin sponsorluğunda ulusal ve yerel radyolar arasında düzenlenen Radyo'nun Yıldızları Yarışmasında Kocaeli ve Gebze radyoları içinde 101.9 frekansından yayın yapan Radyo Mavi'de bu yarışmaya dâhil edilmiştir.

Aday olduğu Radyonun Yıldızları Yarışması Türkiye genelinde yapılan 11 Ocak-5 Şubat arasında sms olarak her telefon numarasından 1 oy kullanılmak şartıyla oylama yapılmıştır.

İstanbul Esenler Belediyesi'nin sponsorluğunda halkın oylaması ile yapılan Mikrofonun Yıldızları Yarışması 5 Şubat 2021 günü gece 24:00 da son bulmuştur.

Bölgemizi Kocaeli’yi temsilen en iyi  yerel radyo dalında aday gösterildiği bu yarışmada Radyo Mavi, yapılan halk oylamasında Türkiye’nin iki büyük radyosundan biri olmuştur.

Teşekkürler Kocaeli, teşekkürler Türkiye, teşekkürler Radyo Mavi dinleyicileri.

Ve yine Türkiye nüfusunun %47'sinin  yaşadığı Marmara bölgesinde Radyo Şahin 7 ilde yayın yaparken 23/05/2018 Tarihinden itibaren uydu yayın lisansına sahip, Doğan Medya Grubuna bağlı Rapsodi Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş. (SLOW TÜRK)  ile iş ortaklığı kurarak yeniden iletiye geçmiş Slow Türk olarak yayın hayatını birlikte devam ettirmektedir.

Yılın en iyi ulusal Slow radyoları arasında yapılan radyonun yıldızları yarışmasında Slow Türk 91.1 (Radyo Şahin)  Türkiye birincisi olmuştur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.