RADİYE KATIRCIOĞLU: “Terörle mücadeleye destek olalım”

RADİYE KATIRCIOĞLU: “Terörle mücadeleye destek olalım”

 Radiye Sezer Katırcıoğlu, tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını, akademisyenleri ve toplumu, terör ile mücadeleye destek olmaya davet etti.

Tunceli’nin Ovacık ilçesi Bilgeç köyü Çakılyayla mezrasında 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu kardeşlerin, PKK’nın araziye yerleştirdiği patlayıcıya basması sonucu feci şekilde can vermesi ile ilgili yazılı bir açıklama yayımlayan TBMM Dışişleri Komisyonu ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi, TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını, akademisyenleri ve toplumu, terör ile mücadeleye destek olmaya davet etti.
ALÇAKÇA TUZAK
Katırcıoğlu, “Alçakça kurduğu tuzakla iki çocuğumuzun yaşam hakkını elinden alan başta eli kanlı PKK terör örgütü olmak üzere, teröre destek veren tüm kişi, grup ve terör örgütlerini lanetliyorum. Terörle mücadelede tüm vatandaşlarımızın toplum yararını, özellikle çocukların üstün yararını gözetmesi, bu elim ve can yakan terör eylemini aynı dil ve söylemle kınaması ve gereken duruşu sergileyerek teröre karşı birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerekliliği yeniden kanıtlanmıştır”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.