PTT başmüdürlüğü İzmit’e taşınıyor

PTT başmüdürlüğü İzmit’e taşınıyor

 Posta Telgraf Teşkilatı(PTT) kuruluşunun 173 ncü yıldönümünü ilimizde de bir dizi programla kutladı. Kocaeli PTT başmüdürü Necati Yoldaş, faaliyetlerle...

 

Posta Telgraf Teşkilatı(PTT) kuruluşunun 173 ncü yıldönümünü ilimizde de bir dizi programla kutladı. Kocaeli PTT başmüdürü Necati Yoldaş, faaliyetlerle ilgili bilgi verirken, İzmit’te tam 3,5 yıldır bitirilemeyen PTT binası inşaatının geleceğiyle ilgili de somut bilgiler verdi. Yoldaş, binanın bu yılbaşında açılacağını, PTT Başmüdürlüğü’nün de Gebze’den İzmit’e taşınacağını söyledi.

“PTT DEĞİŞİYOR”

Atatürk Anıtı’na çelenk koyan, bir dizi ziyaretlerde bulunan PTT Başmüdürü Necati Yoldaş, kurumun yenilendiğini belirtti, değişen yüzüyle ilgili bilgiler verdi. Yodlaş, “Kocaeli genelinde 95 işyeri, 145 araç ve 765 personelle hizmet veriyoruz. PTTCell ile GSM sektörüne giriş yaptık 20 bin aboneye ulaştık. 2008’den bu yana lojistik hizmetlerimiz sürüyor. 169 PTT Kargo hizmetiyle adresten kargoyu alıp götürüyoruz” dedi.

BİRAN ÖNCE BİTECEK

 

PTT Başmüdürü Yoldaş, PTT’nin İzmit’te bulunan binasındaki inşaatın kısa sürede biteceğini, yılbaşından itibaren Başmüdürlükteki 60 personelin Gebze’den İzmit’e bu binaya taşınacaklarını söyledi.  İzmit Postanesi’ndeki törende ise, 173 ncü sırada işlem yaptıran Abdullah Şahin adlı kişi pul albümü kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.