Psikolog aşıklar Sırbistan’dan bekar geldi. Evlenerek dönecek

Psikolog aşıklar Sırbistan’dan bekar geldi. Evlenerek dönecek

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Susam oğlunu evlendiriyor. Psikolojik danışman Pelin Akalp ile psikolog Ali Susam’ın üniversite yıllarında başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Düğün törenlerini 30 Eylül’de Gebze’de yapacak çift ardından geldikleri Sırbistan’a geri edecek

Trabzon eşrafından Emine Öztürk ile Erzurum eşrafından Gürkan Akalp çiftinin güzel kızları, psikolojik danışman Pelin Akalp ile Çayırova’nın sevilen sakinlerinden, Erzincan eşrafından Ayfer – Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Susam çiftinin yakışıklı oğulları, insan kaynakları danışmanı ve psikolog Ali Susam dünya evine giriyor. Üniversite yılındaki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen her ikisi de 25 yaşındaki çift bir ömür boyu birliktelik için resmi imzaları Çayırova Belediyesi Nikah Salonu’nda attı.

Çiftin şahitliklerini Mustafa Aydın Kaplan ve Cengizhan Şahin üstlendi. Çiftin düğün törenleri yarın (30 Eylül Cumartesi) akşam Gebze Mobilyacılar Çarşısı üstündeki Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleşecek. Hayatlarını Sırbistan’da sürdüren çift işleri gereği düğünün ardından yine Sırbistan’a dönecek.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.