Provokatör pankartı CHP’li Tarhan indirdi

Provokatör pankartı CHP’li Tarhan indirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yalova ziyaretinde bir binaya asılan provokatör pankartı CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan indirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Yalova’da hem partisinin grup toplantısını yaptı hem de esnaf ziyareti yaptı. CHP’li Kılıçdaroğlu yaptığı esnaf ziyareti yoğun ilgi nedeniyle adeta mitinge dönüştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşlara yaptığı konuşma esnasında bir binaya provokatörlük yapılarak pankart asıldı. Asılan pankartı ise CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan söktü.

 

“ALÇAKSINIZ!”

Yaşanan olaya tepkisini sosyal medyadan dile getiren CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Alçaklar!  Alçaksınız! Pankart asmakla, provokatörlük yaparak mı bizi yıldıracaksınız! Yüreğiniz yetseydi de o kapıyı kitlemeseydiniz. Alnı açık olan kapı kitler mi? Siz tüm kapıları duvarla örseniz biz o pankartı alnımız açık halkın gözünün içine baka baka indirmesini biliriz.

 

“BİLSİN HIRSIZ KİM?”

Hadi açıklayın! 128 Milyar dolar nerede? Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim? Demirören, Ziraat Bankasından aldığı 750 milyon doları geri ödedi mi? Milli Piyangonun ikramiye paraları nerede? Hesabı sandıkta soracağız. Kılıçdaroğlu ne söyledi ‘Bay Kemal, her kuruşun hesabını verir’ Sizin de alnınız açıksa vatandaşın 1 kuruşunu hiç etmediyseniz. Yürekliyseniz çıkın Bay Kemal’in karşısına.  Çıkın karşımıza! 80 milyon izlesin! Bilsin hırsız kim?” dedi.

 

tarhan-1.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.