Protokolden şehitlik ziyareti

Protokolden şehitlik ziyareti

Gebze protokolü bayram öncesi Gebze'de şehitliği ziyaret etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı  Zinnur Büyükgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Barış Eke, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları, protokol ve  Şehitlerin Aileleri Ramazan Bayramı arefesinde Gebze Şehitliğinde bir araya geldi.
 
Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle pandemi kurallarına dikkat edilen programda İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Şehitlikte okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından program şehit mezarlarının tek tek ziyaret edilerek karanfil bırakılmasıyla son buldu.
 
Programda konuşan Kaymakamı Mustafa Güler selamlamanın ardından “Ramazan ayının manevi havası içerisinde, bayram arifesinde şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek onlara dualar ettik. Rabbim onların karşısında bizleri mahcup etmesin. Onların hayatları ile ödediği bu cennet vatanın altında özgürce yaşadığımız için şehitlerimize minnettarız. Onlar için ne kadar dua etsek azdır.   Onlara gereken saygıyı, onların bıraktığı emaneti devam ettirmeyi nasip etsin. 


Ramazan Bayramı vesilesi ile bu toprakları vatan yapan, hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan, bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve Gebzeli hemşerilerimizin bayramını kutluyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın.” dedi. 

whatsapp-image-2021-05-12-at-13.23.39-(1).jpeg

whatsapp-image-2021-05-12-at-13.23.42-(2).jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.