PROTOKOL İMZALANDI:  Altıntaş ailesinden 8 derslikli ek okul binası

PROTOKOL İMZALANDI: Altıntaş ailesinden 8 derslikli ek okul binası

Gebze’de 23 Derslikli İmam Hatip Ortaokulu binasına ek olarak 8 Derslikli İmam Hatip Ortaokulu Ek Derslik binası yapımına ait  protokol imza töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi. 

Gebze’de daha önce hayırsever Muzaffer Altıntaş tarafından yaptırılarak hibe edilen 23 Derslikli İmam Hatip Ortaokulu binasına ek olarak 8 Derslikli İmam Hatip Ortaokulu Ek Derslik binası yapımına ait  protokol imza töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi. 
Valilik Makamında gerçekleşen imza törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, hayırsever Muzaffer Altıntaş ile ailesi katıldı.
Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, “Eğitime katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Muzaffer bey daha önce eğitime katkı yapmış, bugünde bir yenisini ekleyerek eğitime yaptığı katkılara devam ediyor. Burada yetişecek olan gençlerin daha güzel bir eğitim almasını sağlamış olacağız. Okul ayakta kaldıkça isminiz burada sürekli anılacak ve takdir edilecek. Bu anlamda Muzaffer Altıntaş bey ve ailesine teşekkür ediyorum. Allah hayır yapmayı herkese nasip etsin” dedi. 
Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy  ve protokol üyeleri, hayırlı olsun dilekleriyle 23 derslikli İmam Hatip Ortaokulu binasına ek olarak 8 derslikli İmam Hatip Ortaokulu Ek Derslik Binası yapımına ait  Protokolü imzalayarak, günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.