Prof.Akdemir, önseçim çağrısını tekrarladı

Prof.Akdemir, önseçim çağrısını tekrarladı

 CHP’de Kocaeli Büyükşehir aday adaylığını ilan eden ilk isim olan Prof. Dr. Ali Akdemir, İzmit Muhtarlar derneği üyeleri ile bir araya geldi. Prof....

 

CHP’de Kocaeli Büyükşehir aday adaylığını ilan eden ilk isim olan Prof. Dr. Ali Akdemir, İzmit Muhtarlar derneği üyeleri ile bir araya geldi. Prof. Akdemir, partisinin büyükşehir adayını ön seçimle belirlemesi çağrısını tekrarladı.

 

CHP Büyükşehir aday adayı Prof.Akdemir, Belsa’daki  Sultan Kafe’de İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı  Ahmet Demir ve dernek üyesi muhtarlarla  buluştu.  Toplantıya  CHP’li İl Genel Meclisi üyeleri  Ahmet Uzun, Nurhan Atalay,  İsmet Kanık, Mehmet Kaçar, Recep Şenol;  Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı  Süleyman Şen, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı  İsmail Özkar da katıldılar. Prof. Dr. Ali Akdemir, yaklaşık 2,5 yıldan buyana Kocaeli’de toplumun her kesimi ile  diyalog içinde olduğunu, bütün köyleri, sivil toplum örgütlerini dolaştığını anlattı  “Yaklaşık bir yıldan beri de hazırladığım broşürleri sizlere dağıtıyorum. Büyükşehir adayı olmayı beklemem doğaldır” dedi. Demokraside çözümün sandık olduğunu, CHP’nin Kocaeli Büyükşehir adayını da partinin üyelerinin belirlemesinin gerektiğini söyleyen  Prof.Akdemir, “Ön seçim olsun, sandıktan çıkan adayın elini hep birlikte kaldıralım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.