Potanın yıldızları, Slovakya  maçı için geri sayıma başladı

Potanın yıldızları, Slovakya maçı için geri sayıma başladı

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda Slovakya ile ilk maçına çıkacak olan A Milli Kadın Basketbol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor.

FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda A Milli Kadın Basketbol Takımı, 9 Kasım Perşembe günü saat 18.30'da İzmit Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda Slovakya ile karşılaşacak. Potanın yıldızları, Başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Karşılaşma öncesinde Ekrem Memnun ve milli sporcular, şampiyona hedeflerini değerlendirirken, İzmit halkını da maça davet etti.

EKREM MEMNUN: "İLK HEDEFİMİZ SLOVAKYA MAÇINI KAZANMAK"
A Kadın Milli Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, gruptan birinci olarak çıkmak istediklerini söyleyerek, "Tek hedefimiz bu. Ama ilk hedefimiz ilk maçı kazanmak. Sadece ona odaklandık. Perşembe akşamı bir tek sonuç için oynayacağız. O da bizim galibiyetimiz. Oyuncu arkadaşlar kulüplerinden geldiler. Sene ortasında bu maçlar bize olduğu gibi bütün ülke takımlarına zor bir süreç. Pazar günü lig maçı oynuyor, geliyor buraya başka bir rol, başka bir takım. 2-3 gün içinde adapte olması lazım. Oyuncularımızın tavrından, konsantrasyonundan, isteğinden gerçekten çok memnunum. Kocaeli Valiliği'nin ve İzmit Belediyesi'nin bize sağladığı şartlardan da memnunuz. Her şey çok iyi şu an. Oyuncuların majör bir sorunu yok. En iyi şekilde hazırlanacağız. İnşallah her şey istediğimiz gibi olacak. Uzun zamandır ilk defa sakatlığımız yok. Sadece maçı bekleyeceğiz" dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.