Polislerimizin hakkı ödenmez

Polislerimizin hakkı ödenmez

Kaymakam Mustafa Güler, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı, “Fedakârca mücadele eden ve gecesini gündüzüne katan Polislerimizin hakkı ödenmez” dedi.

Kaymakam Güler  mesajında şu ifadelere yer verdi;


“Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü; milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlama görevini; zaman mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızla iç içe ve büyük bir özveriyle ifa eden, 10 Nisan 1845 yılında kurulan Emniyet Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü gururla kutluyorum.


Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, Kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla görevini mesai mefhumu tanımaksızın her zaman layığıyla yapmaya devam etmektedir.

 

TÜRK POLİSİ HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELİR
Çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen emniyet mensupları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir. Covid-19 salgınına karşı yürütülen mücadelede sağlık çalışanları başta olmak üzere canlarını hiçe sayarak ön saflarda görev alan, fedakârca mücadele eden ve gecesini gündüzüne katan Polislerimizin hakkı ödenmez. Türk Polisinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına olan inancımı özellikle belirtmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı mensuplarının Polis Haftasını kutluyorum. Görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.