Play-Off’ta son maçlar

Play-Off’ta son maçlar

 Amatör Süper Lig Play-Off grubunda son hafta Lider Büyük Derbentspor Kandıra deplasmanında Kandıra Gençler Birliği Belediyespor karşısında bir...

 

Amatör Süper Lig Play-Off grubunda son hafta Lider Büyük Derbentspor Kandıra deplasmanında Kandıra Gençler Birliği Belediyespor karşısında bir puanla ayrıldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek

DERBENT’E BİR PUAN YETİYOR

Play-Off grubunda bugün son hafta heyecanı yaşanacak. Lider Büyük Derbentspor deplasmanda Kandıra Gençler Birliği Belediyespor ile saat 16.00’da karşılaşacak. Büyük Derbentspor bugünkü mücadeleden bir puanla ayrıldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Derbentspor’un son haftayı puansız kapatması dahilinde o zaman kırmızı beyazlı ekip Nusretiyespor ile Gebze Sultan Orhanspor arasında oynanan maçtan gelecek haberi bekleyecek.

NUSRETİYESPOR UMUTLU

Lider Büyük Derbentspor’un en yakın takipçisi Nusretiyespor bugün saat 16.00’da sahasında Gebze Sultan Orhanspor’u ağırlayacak. Yeşil beyazlı ekibin hedefi Gebze Sultan Orhanspor karşısında galibiyetle ayrılarak Büyük Derbentspor’un mağlubiyet haberini beklemek olacak. Averajları eşit olan iki ekip puanlar eşitlenince iki takım arasında baraj maçı oynanacak. Gebzespor’un 3. Lig’e çıkması durumunda Play-Off lideri direk BAL’a çıkarken ikinci üçüncü olan takımlar baraj maçı oynayacak.

SUADİYE’NİN HEFDEFİ BELLİ

Play-Off’ta üç üncü olan Suadiyespor yerini korumak için bugün İlimtepe FK karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Suadiyespor’un sahasında oynanacak zorlu mücadele saat 16.00’da başlarken Suadiye halkının bu maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Suadiyespor üçüncülükteki yerini korumak için bugün kazanması gerekiyor. Suadiyespor puan kaybetmesi durumunda Nusretiyespor ile Gebze Sultan Orhanspor arasında oynanan maçtan çıkacak sonuç yeşil beyazlı ekibi yakından ilgilendirecek. 

FORMALİTE MAÇI

Play-Off grubunda sezonun son haftasında Kocaeli Güneşspor ile İhsaniyespor arasında Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşma formaliteden öte olmayacak. Play-Off grubunda iddiası olmayan iki takım teknik adamları son maçta genellikle genç oyuncularına şans vermesi bekleniyor. M. Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın dostça geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.