Play-Off’ta son dört belli oldu

Play-Off’ta son dört belli oldu

​​​​​​​İkinci Amatör Küme play-off eleme maçlarında oynanan dört karşılaşmada rakiplerini mağlup eden Yenidoğan Serdarspor, Mustafapaşa, Yazlık ve Körfez Gençlik ikinci tura çıkan takımlar oldu

MUSTAFAPAŞPASPOR KAZANDI

12 takımın kıyasıya mücadele verdiği İkinci Amatör Küme play-off eleme turu maçlarında önceki akşam kıyasıya bir mücadele yaşandı. Birinci Amatör Küme’ye yükselmek için mücadele veren takımların kıyasıya mücadelesinden biri Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda yaşandı.  Mustafapaşaspor ile Kızderbentspor karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın sonunda maçı 3-1 kazanan Mustafapaşaspor bir üst tura çıktı.

ÇEKİŞMELİ MAÇLAR OYNANDI

Vinsan Spor Tesislerinde Kocaeli Yenişehirspor ile Yazlıkspor arasında oynanan maç gol düellosuna sahne oldu.Kıran kırana geçen karşılaşmada maçın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü eline alan Yazlıkspor maçı 3-2 kazanarak ikinci tura yükseldi. Derince Suni Çim sahasında ise Körfez Gençlikspor ile Hereke Gençlik Eğitim arasındaki karşılaşmada büyük çekişme içinde geçti. Fakat maçın sonunda 2-1’lik skor ile gülen Körfez Gençlikspor oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.