‘Plandılar ama hayata geçiremediler’

‘Plandılar ama hayata geçiremediler’

 Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, AKP’li belediyelerin plan ve projeleri yaptıkları ancak bunları hayata geçiremediklerini belirterek,...

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, AKP’li belediyelerin plan ve projeleri yaptıkları ancak bunları hayata geçiremediklerini belirterek, “Belediyeler sadece plan ve proje yaptılar. Hayata uygulamada ise yapılan bir çalışma yok” dedi. 

 

BAKAN ERGÜN’E GÖREV DÜŞÜYOR

Haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı öncesi önceki akşam basın mensuplarıyla bir araya gelen SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ülke ve bölge siyaseti ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Feniş işçilerine ilçe teşkilatı olarak ziyaret ettiklerini ifade eden Çelik, “Yaşanan durum karşısında iktidar partisine ve Bakan Nihat Ergün’e görev düşüyor. Bu tür manzaraların olması tüm toplumu derinden etkiliyor. 10 yıldır bu parti iktidar bulunuyor. Bugüne kadar açtıkları bir fabrika gösteremezler” şeklinde konuştu. 

TRAFİĞE ACİL ÇÖZÜM BULUNULMALI

Gebze’nin en acil sorununun trafik olduğunu belirten Çelik, “Bugün okulların açılmasıyla birlikte Gebze’de trafiğin ne kadar keşmekeş olduğunu gördük. Bu anlamda Anibal projesinin ve diğer projelerin hayata geçirilmesinin gerekliliğini gördük. Reklam panolarında gösterilen Gebze ile yaşadığımız Gebze arasında çok fark var. Beceriksiz yöneticilik Gebze’nin yaşadığı en büyük talihsizliktir. Bunu önlemek adına bu seçimlerde Gebze’yi kazanarak bu talihsizliğe son vereceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.