Plaj Futbolu’nda dörtlü final heyecanı

Plaj Futbolu’nda dörtlü final heyecanı

Büyükşehir Belediyesi’nin TFF ile ortaklaşa düzenlediği Plaj Futbolu Ligi’nde grup maçları tamamlandı. Gruplarını lider bitiren takımlar dörtlü finalde kozlarını paylaşacak

plaj-futbolu-2.jpg

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, TFF Plaj Futbol Ligi ve Kandıra Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Plaj Futbolu Ligi Kocaeli Etabı’nda grup maçları tamamlandı. Gruplarını lider bitiren dört takım birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek. Öte yandan TFF’nin bu yıl ilk kez uyguladığı puanlama sistemi de Plaj Futbolu Ligi Kocaeli Etabı’nda uygulanacak.

KOCAELİSPOR’UN GENÇLERİ

Cebeci’de düzenlenen Plaj Futbolu Ligi’nde A grubunda yer alan Akademi Lise ile Kandıra Orman ve Kocaelispor takımları maçlarını oynadı. Oynadığı iki maçı da kazanan Kocaelispor’un gençleri A grubunu lider bitirerek yarı finale kaldı.

YUVACIKSPOR LİDER BİTİRDİ

B grubunda yer alan Yeşilovaspor, Yuvacıkspor ve Bekirderespor takımları arasında rakiplerini mağlup eden Yuvacıkspor yarı finale kaldı. Yuvacıkspor yarı finalde A grubu lideri Kocaelispor ile karşılaşacak.

ÜÇYOLDOĞUSPOR YARI FİNALDE

C grubunda yer alan İzmit G.B ile Üçyoldoğuspor ve Yenidoğan Serdarspor takımları arasındaki mücadelede Üçyoldoğuspor iki rakibini de 6-4 yenerek yarı finale yükseldi. Üçyoldoğuspor yarı finalde geçen yılın şampiyonu Kandıra Park Bahçeler ile mücadele edecek.

SON ŞAMPİYON ÇOK FARKLI

D grubunda yer alan geçen yılın şampiyonu Kandıra Park Bahçeler takımı ilk maçında Kocaeligüneşspor’u 4-1, ikinci maçında Kullarspor’u 9-2’lik skorlarla mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. İki rakibine de gol olup yağan Kandıra Park Bahçeler, bu yılki turnuvanın da favorisi olarak gösteriliyor.

YENİ PUAN SİSTEMİ UYGULANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) bu yıl ilk kez uyguladığı puanlama sistemini Plaj Futbolu Ligi Kocaeli Etabı’nda uygulayacak. Puanlama sistemine göre dörtlü finaldeki mücadele maçlarında normal süreyi galip bitiren takım 3 puanı hanesine yazdıracak. Maçların normal süresinde eşitlik bozulmazsa 3 dakikalık uzatma süresinde rakibini yenen takım 2 puan alacak. Penaltılarda eşitliği bozan takım ise 1 puan kazanacak.

FİNAL 5 AĞUSTOS’TA

Dörtlü finalin şampiyonluk maçı 5 Ağustos Pazar günü oynanacak iki maç ile belirlenecek. Oynanacak iki şampiyonluk maçı arasında Şöhretler Karması şampiyonaya renk katacak.

 3 Ağustos Cuma

21.00 Kocaelispor- Yuvacıkspor

22.00 Kandıra Park Bahçeler- Üçyoldoğuspor

4 Ağustos Cumartesi

19.00 1.Maçın Galibi-2.Maçın Mağlubu

20.00 1.Maçın Mağlubu-2.Maçın Galibi

   5 Ağustos Pazar

18.00 1.Maçın Mağlubu-2.Maçın Mağlubu

19.00 Şöhretler Müsabakası

20.00 1.Maçın Galibi- 2.Maçın Galibi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.