Perilerin konuğu Antalya 07

Perilerin konuğu Antalya 07

Kadınlar Basketbol Ligi’nde şehrimizi temsil eden İzmit Belediyespor bugün evinde Antalya 07 Basketbol Takımı’nı konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mersin Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol takımına karşı ağır bir yenilgi alan temsilcimiz İzmit Belediyespor, evinde oynayacağı Antalya 07 Basketbol karşılaşmasından galibiyet alıp moral depolamak istiyor. Son iki karşılaşmasından mağlubiyet alan İzmitli periler Antalya 07 Basketbol karşılaşmasında bu seriyi bozmak için elinden geleni yapacak.  Hasan Fırat Okul’un öğrencileri bugün Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda Antalya 07 Basketbol Kadınlar Takımı ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 17:00’ de başlayacak.

 

YOĞUN FİKSTÜR

Bugün İzmitli periler Antalya 07 Basketbol Takımı ile karşılaşacak. Ligde istikrar sağlayamayan temsilcimizin, karşılaşmayı kazanması için gayret etmeye ihtiyacı var. Antalya temsilcisi nispeten daha iyi durumda olsa da, İzmitli perilerinde kolay lokma olmadığı göstermek istiyor. İzmit Belediyespor bu maç sonrası 28 Aralık Salı günü deplasmanda Hatay ekibi ile 31 Aralık Cuma günü ise kendi evinde Nesibe Aydın ile karşı karşıya gelecek. İzmit Belediyespor Koçu Hasan Fırat yoğun maç temposuna takımını en iyi şekilde hazırlamayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.