Perilerin kan kaybı sürüyor

Perilerin kan kaybı sürüyor

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde İzmit Belediye Gençlik Kulübü, deplasmanda Adana Basketbol karşısında 96-79 gibi mağlup olarak peş peşe ikinci mağlubiyetini aldı.

ETKİLİ OLAMADIK
İzmit Belediye Gençlik Kulübü, ikinci yarının üçüncü maçında Adana Atatürk Spor Salonu’nda Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’a konuk oldu. Maçın ilk saniyelerinden itibaren ev sahibi ekip Adana Basketbol takımı üstün bir mücadele sergilerken, temsilcimiz vasat bir mücadele verdi. Mücadelenin il çeyreğinde başa baş geçen bölümü 23-21 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi. Adana Basketbol takımı Elına Babkına Dıkaıoulaku ve Danıelle E Shawn Adams’ın başarılı oyunu ve sayılarıyla ilk devreyi temsilcimiz karşısında 50-45 önde tamamladı.  Üçüncü çeyreği 73-63 önde tamamlayan Adana Basketbol takımı maçı 96-79 kazandı.
ZOR MAÇLAR VAR
Beşiktaş TRC İnşaat ve Belediyesi Adana Basketbol karşısında iki maçta üst üste mağlup olan İzmit Belediye Gençlik Kulübü, son iki maçta vasat bir mücadele sergiledi. İlerleyen haftalarda rakipleri karşısında zorlu bir mücadele verecek mavi beyazlı periler, hafta sonunda Atatürk Spor Salonu’nda Hatay Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Ardından deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Ankara temsilcisi OGM Ormanspor’a konuk olacak. Dört takımın lige veda edeceği  Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde son haftalara doğru müsabakaların daha çekişmeli geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.