Periler Orman’da kayboldu

Periler Orman’da kayboldu

Herbalife Nutrıtıon Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren İzmit Belediye Gençlik Kulübü, deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren OGM Ormanspor’a 88-66 mağlup oldu.

OYUNDAN DÜŞTÜLER
Ankara deplasmanında OGM Ormanspor karşısına galibiyet için çıkan temsilcimiz İzmit Belediye Gençlik Kulübü, inişli çıkışlı mücadelesini sürdürdü. Ankara M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk periyotunda her iki takımda başa baş bir mücadele ortaya koydu. Hücumlarda biraz etkili olan ev sahibi ekip OGM Ormanspor maçın ilk çeyreğini 25-23 gibi skor ile önde kapattı. Maçın ikinci periyotunda oyundan düşen mavi beyazlı perilerimiz, ikinci çeyrekte sayı üretmekte zorlanınca bu bölümü de ev sahibi ekip 50-33 gibi farklı kazanmayı bildi.
MORALSİZ DÖNDÜLER
Üçüncü ve dördüncü periyotta iye etkili bir mücadele veren OGM Ormanspor maçı 88-66 kazanmayı bildi. Mavi beyazlı periler rakibi karşısında vasat bir mücadele verdi. Temsilcimizde en skorer oyuncular Courtney Wıllıams 21, Sasa Cado 11, Özge Kavurmacıoğlu 10 ve Monıka Grıgalauskyte 10 sayıyla maçta oynadı. Maçın başından sonuna kadar vasat bir mücadele veren temsilcimiz deplasmandaki karşılaşmadan 88-66 mağlup ayrılarak, haftayı moralsiz kapattı. İzmit Belediye Gençlik Kulübü, bu hafta sonunda Atatürk Spor Salonu’nda saat 17.00’de Botaşspor’u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.