Periler kıl payı kaybetti 93-90

Periler kıl payı kaybetti 93-90

Herbalife Nutritioun Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden UMF Yapı İzmit Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor’un konuğu oldu.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden UMF Yapı İzmit Belediyespor sezonun 11.mücadelesinde Hatayspor’un konuğu oldu. Antakya Spor Salonu’nda oynanan müsabakada ilk yarı başa baş bir mücadeleye sahne oldu. İlk çeyrek 22-22, ikinci çeyrek ise 56-56 tamamlandı. İkinci yarıda ise temsilcimiz farkı açmayı başardı ve son bölüme 70-78 önde girdi. Mücadelenin son çeyreğinde temsilcimiz rakibinden 11 sayı az üretti ve geriye düştü. Geçtiğimiz hafta Antalya 07 maçına göre daha fazla sayının kaydedildiği mücadele 93-90 ev sahibi Hatayspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

NİRRA ETKİ ETTİ

Perilerimiz bu sonuçla ligde üst üste 4.mağlubiyetini almış oldu. Kanadalı guard oyuncusu Niraa Fields’in geri dönüşü takıma sayı olarak olumlu yansıdı. Nirra karşılaşmada 18 sayı, 8 ribaund, 6 asist ile oynadı. Kristina Higgins ise 24 sayı, 20 ribaund ve 2 asist ile mücadelenn yıldızı oldu. Rakip takımda ise Amerikalı guard oyuncusu Ellenberg Wiley 31 sayı kaydederek takımını sırtladı. Deplasmanda rakibini zorlayan fakat deviremeyen temsilcimiz Çeyrek Final potasından düşerek sıraya geriledi. Temsilcimiz bir sonraki maçında yarın Nesibe Aydın’ı konuk edecek. Mücadele Şehit Polis Recep Toplaoğlu Spor Salonu’nda saat 13.30’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.