Periler, Kartal’ı avladı: 85-67

Periler, Kartal’ı avladı: 85-67

UMF Yapı İzmit Belediyespor, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor, ligin ikinci haftasında konuk ettiği Beşiktaş HDI Sigorta’yı 85-67 yendi.

İlk hafta maçında deplasmanda Ankara Ormanspor’a mağlup olan İzmit Belediyespor, ikinci hafta Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Beşiktaş’ı konuk etti. Maça hızlı başlayan UMF Yapı İzmit Belediyespor, ilk çeyreği 24-14 önde kapattı. Üstünlüğünü ikinci çeyrekte de sürdüren İzmitli Periler, soyunma odasına 43-35 önde girdi.

ÜÇÜNCÜ ÇEYREKTE FARK ARTTI

Maçın üçüncü çeyreğinde üstünlüğünü sürdüren, farkı giderek açan Mavi-Beyazlı ekip, bu çeyreği 71-45 önde kattı. Son periyotta da rahat bir oyun oynayan İzmitli Periler, parkeden 85-67 galip ayrıldı, ligde ilk galibiyetine ulaştı.  Temsilcimizde Kanadalı yıldızı Nirra Fields 30 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

KRİSTİNA HİGGİNZ DOUBLU DOUBLE YAPTI

Rakibi karşısında çok üstün oynayan temsilcimizde ayrıca  Melisa Korkmaz 22 sayı kaydederken, Kristina Higgins de 14 sayı 18 ribaund ile double double yaparak galibiyette önemli rol oynadı. UMF Yapı İzmit Belediyespor, KBSL 3. hafta maçında 31 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Elazığ İl Özel İdare’ye konuk olacak.

 

periler-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.